Bedrijfsreportage en projectfotografie

Het is mogelijk om een bedrijfsreportage van uw bedrijf of organisatie te laten maken. Eerst bespreken we wat de missie en doelstellingen van uw organisatie zijn. Daarna bekijken we welk type foto's bijdraagt aan de doelstellingen en de sfeer van de organisatie vastlegt. Wat is het doel van de foto's en welke onderwerpen moeten aan de orde komen? Ook productfotografie is mogelijk.

Bedrijfsreportage al vanaf €95,- ! Op uw website, advertentie en social media goed voor de dag komen!

Bedrijfsreportages doe ik op maat en offertebasis. Voor kleine reportage, bijvoorbeeld voor uw website of voor bij een advertentie, kunt u denken aan bedragen vanaf € 95 (excl.btw en evt. reiskosten/reistijd buiten Doetinchem). Het hangt natuurlijk erg af van de wensen en aantal foto's. Maar voor dit bedrag heeft u een uur fotografietijd op locatie én u krijgt vijf foto's rechtenvrij, voor onbeperkt gebruik. Elke foto meer kost € 5,-.

Daarnaast kan in ook op basis van de foto's een advertentie voor u maken of de foto naar wens bewerken.

Achterhoekfotografie-zakelijk-85Achterhoekfotografie-zakelijk-80

Projectfotografie

Bij projectfotografie spreken we af om een project gedurende (een deel van) de looptijd in beeld vast te leggen. Er worden bijvoorbeeld een aantal fotomomenten per jaar wordt afgesproken of een vast aantal foto's op verschillende momenten. Net wat de klant wil. Uiteindelijk kan ik ook een leuk fotoboekje voor u samenstellen en vormgeven. Dit kan ook met tekst.

Achterhoekfotografie-zakelijk-15

Foto op maat

Als all-round fotograaf kan ik allerlei fotografie voor u verzorgen. U geeft aan wat u met een foto wilt uitstralen, ik zorg voor het resultaat!

Achterhoekfotografie-zakelijk-45moorkop 2