Professionele en creatieve fotografie

Achterhoekfotografie-zakelijk-20Achterhoekfotografie-zakelijk-89 button-zakelijk

Fotografie is een vak dat op zichzelf staat maar daarentegen ook onlosmakelijk verbonden in met grafisch ontwerp. Vaak hebben opdrachtgevers mooie, onderscheidende foto's nodig voor gebruik in communicatiemiddelen of voor plaatsing in de media. Met veel plezier gaat fotograaf Afke van den Hazel op pad om net die ene mooie foto voor u te maken. Met als uitgangspunt het doel waarvoor de foto gemaakt moet worden. Zodat u niet alleen goede foto's heeft, maar die volledig aan uw wensen voldoen.

> Bekijk hier impressie foto's voor zakelijke markt

De klanten van Vis-à-Vis Communicatie en Fotografie hebben kwalitatief goede en veelzeggende foto's nodig. Ze vinden het prettig dat iemand ook vanuit een communicatief oogpunt meedenkt en foto's maakt. Foto's die aan alle wensen en eisen voldoen. Dus heeft u foto's nodig van uw organisatie, evenement, omgeving of producten, dan bent u hier aan het goede adres.

Afke van den Hazel is ook landschapsfotograaf. Ze maakt artistieke foto's of bewerkingen die voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, als etiket voor een wijnfles, als schilderij, etc. Kijk bij impressie op deze website om een indruk te krijgen.  Achterhoekfotografie heeft ook een ruime collectie foto's uit de Achterhoek.

Mogelijkheden

Neem contact op voor meer informatie, bespreken mogelijkheden en wensen en vrijblijvende offerte.

slingeland wand  

Fotowand van 8 meter in Slingeland Ziekenhuis