Trouwreportage

 MG 8513-2

De trouwdag is natuurlijk een van de mooiste dagen van je leven. Dan is het belangrijk dat je achteraf nog vele malen kunt nagenieten van de foto's. 

De foto's van je trouwdag zijn natuurlijk van onschatbare waarde. Ze moeten perfect zijn en de geweldige dag in al zijn facetten weergeven. Dat is mijn uitgangspunt.

Na een uitgebreide voorbespreking weet ik wat jullie belangrijk vinden. Ik verdiep me in de wensen van het bruidspaar en in wat voor stijl zij foto's en eventuele creatieve nabewerkingen willen hebben. Van klassiek tot modern.

Ik ben heel flexibel, alles kan. Ik kan de foto's digitaal leveren, een prachtig album maken, een webalbum aanmaken en mooie afdrukken leveren om in te lijsten. Maar als jezelf liever een trouwalbum maakt is dat ook geen probleem. Alleen digitale bestanden afnemen kan namelijk ook. 

IMG 5742Als designer maak ik ook graag een mooi fotoalbum. Dat kan tegenwoordig als een prachtig gedrukt boekwerk met allerlei creatieve mogelijkheden. We spreken vooraf een prijs af op basis van alle wensen en aantal foto's. De foto's kunnen ook op een dvd aangeleverd worden en in een on-line fotoalbum worden geplaatst.

Verder kan ik prachtige, duurzame prints en vergrotingen leveren die eruit springen door de zijdeglans afdruk op stevige gallerypaper. Foto's die ook niet verkleuren in de loop der tijd.

 

 

 

Kortom, wil je eens vrijblijvend de mogelijkheden zien en kennismaken, neem dan even contact met me op! Op afspraak kan ik je ook enkele albums en reportages laten zien.

 IMG 5834 MG 8680

Prijsindicatie

Fotografie ter plaatse

Ik werk voor trouwreportages met een uurtarief van 80 euro (incl. btw) waarin is in begrepen:

  • voorgesprek;
  • foto’s maken;
  • nabewerking (bijsnijden, kleur, helderheid, contrast);
  • kleine digitale bestanden voor delen op website;

Eventuele reiskosten (30 ct/km) en reistijd (bij meer dan 20 minuten)  komen daar nog bij.

Digitale fotobestanden

Het digitale pakket met alle foto's op groot formaat kost € 120,- Bij afname van een fotoalbum gratis.

Fotoalbum

De prijzen van een fotoalbum varieren sterk en zijn afhankelijk van:

  • soort album (kwaliteit, leer, papiersoort, etc.)
  • aantal pagina's
  • wel of niet bewerkte foto's gebruiken (bijvoorbeeld zwart-wit, sepia)

Meer weten?

Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan.