Portret op locatie

Ik vind het leuk om mensen in een natuurlijke setting te fotograferen. Dat kan zijn voor particulieren, om een spontane foto van iemand of een groep te laten maken of voor zakelijk gebruik (bijvoorbeeld voor een magazine).

Ik neem flitsers en toebehoren mee om te zorgen voor een optimale belichting. Het kan gebeuren dat de weersomstandigheden niet goed zijn (regen), dan maak ik een nieuwe afspraak.

De kosten hangen natuurlijk samen met het aantal foto's en de te verwachten tijdsbesteding. Het starttarief is 65 euro (excl. evt. reistijd en km) voor een foto. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van uw wensen: wilt u de digitale bestanden, alleen afdrukken, inlijstingen, etc. Vraagt u gerust een een offerte op maat aan. 

Achterhoekfotografie-portret-6 Achterhoekfotografie-portret-2

Afdrukken en inlijsten

Ik verzorg kwalitatief hoogwaardige afdrukken: niet verkleurbare inkt en zwaar gallery-paper. Dat kan elke formaat zijn. Zie hier voor de tarieven.

Mooie foto's verdienen het om ingelijst te worden. Dat kunt u natuurlijk zelf doen. Het nadeel van foto's uit de centrale in een lijst is dat je snel kromtrekken van het papier krijgt. dat heeft te maken met de wisselende vochtigheid in huis of kantoor. Ik kan afdrukken voor u maken op extra dik, halfglans zijde papier. Dat is een prachtige halfmatte papiersoort. Als u die vervolgens laat opplakken (dat kan ik ook voor u laten doen) op speciaal fotokarton, heeft u een onverwoestbaar en prachtig eindresultaat. Om in te lijsten! 

Achterhoekfotografie-portret-1

Zakelijk gebruik

Het kan zijn dat u een bedrijfsfoto -of reportage wilt en dat bijvoorbeeld de drukker speciale eisen stelt aan het formaat. Geeft u dat dan aan, dan houd ik daar rekening mee. Uiteraard kan ik een en ander ook rechtstreeks kortsluiten.

 MG 9998