Hoogwaardige afdrukken bestellen

We beschikken over een professionele, gekalibreerde, printer en kunnen in principe elk formaat (tot 60 cm langste zijde) voor u printen. We gebruiken hiervoor o.a. hoogwaardig zijdeglans Ilford Galerie paper, 290 grams en art-paper. Ook linnen (canvas) behoort tot de mogelijkheden. Omdat elke klant andere wensen heeft (formaat, aantal, soort papier, etc.) geven we u graag een offerte op maat. Neem gerust even contact met ons op!

Het zware fotopapier in combinatie met de juiste verlijming staat garant voor een prachtige, kleurvaste en duurzame inlijsting. Uiteraard kan ik inlijstingen voor u verzorgen. De foto wordt dan op karton geplakt voor een blijvend perfect resultaat, ongeacht de omgevingscondities. Dit gebeurt ook met de foto's die ik voor exposities gebruik en uit ervaring weet ik dat de foto's strak in de lijst blijven.

Prijzen afdrukken op exclusief zwaar gallery fotopapier

13 x 18/19      € 7,50

15 x 22,5        €  9,45

20 x 30           € 14,50

30 x 30           € 23,00

30 x 40/45    € 25,00

40 x 40/50    € 30,00

40 x 55/60    € 35,00    Bedragen incl. btw, excl. verzendkosten.

Een evt. ander formaat op aanvraag.

Verzendkosten

Foto's digitaal: nvt

13 x 18 cm   € 2,50 verzending
20 x 30 cm   € 4,00 verzending
groter          € 12,00 verzending (koker)
 

Alle prijzen zijn incl. BTW


NB: U kunt ook uw eigen maat bepalen! Vraag naar de mogelijkheden.

Beeldbewerking

Wilt u een creatieve bewerking van een foto (van zwart-wit, sepia tot diverse artistieke bewerkingen) neemt u dan ook contact op. Op mijn website ziet u diverse voorbeelden. De kosten bedragen 15 tot 30 euro, afhankelijk van uw wensen.

Ook kunt u op verzoek photo-art laten maken, bijvoorbeeld van uw naasten, uw huis, omgeving etc. Bel dan om even te overleggen over uw wensen en de mogelijkheden.

Het is voor bepaalde doeleinden mogelijk een digitaal bestand te kopen uit mijn eigen foto-art collectie. Dit is niet voor alle foto's mogelijk en er worden dan afspraken gemaakt over het gebruik en de rechten. Indien er personen op de foto staan, dienen deze toestemming te geven. Neemt u contact op als u interesse heeft.

Toepassingen

Het aantal mogelijkheden met digitale fotografie lijkt oneindig... Wat dacht u van een prachtige fotowand, raamdecoratie, een kalender van de Achterhoek, wijnetiketten, etcetera? We adviseren u graag. Ook werken we met bedrijven samen die dergelijke toepassingen verzorgen. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Andere wensen?

Vraag gerust als u specifieke wensen heeft. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.